Tentang Ad Dhuha

Assalamualaikum! Pagi! Selamat datang ke Ad Dhuha Revolution site!!
Sedikit perkenalan latarbelakang Ad Dhuha.
 
Ad Dhuha ditubuhkan pada tahun 2014 dengan motif dan bertujuan menyediakan latihan korporat dan motivasi kepada organisasi yang diperlukan. Ad Dhuha telah ditubuhkan oleh Tuan Muhammad Syafie Bin Abdullah. Dalam tahun yang berlalu, Ad Dhuha juga mengembangkan syarikatnya dengan menceburi pelbagai jenis perniagaan, antaranya import – export Arang Bakau, Perkhidmatan UbahSuai Rumah, Perkhidmatan Cat Rumah, Perkhidmatan menaikkan keuntungan syarikat dengan latihan dan lain-lain.

Bersama Anak Muda dalam berkongsi tentang memulakan perniagaan di Sarawak (Kuching)

 

Motivasi pelajar berkaitan dengan HalaTuju Pelajar selepas Tamat Belajar.

Motivasi pelajar SKOR A+ dengan mengunakan garis panduan para Ulamak yang Muktabar Ahli Sunnah Wal Jemaah Al Matrudiah, Al Insyirah. Iaitu Adab Terhadap Guru Dalam Menuntut Ilmu.

Pengasas Ad Dhuha Service & Consultant

Muhammad Syafie Bin Abdullah

Merupakan seorang pengacara majlis rasmi dan juga merupakan seorang pakar perunding motivasi. Beliau berpengalaman dalam dunia motivasi hampir 6 tahun, dan beliau juga berpengalaman dalam dunia latihan pemasaran dan penjualan (seminar usahawan) selama 7 tahun. Beliau telah mengendalikan pelbagai jenis motivasi dan hampir 200 sekolah yang telah beliau menyampaikan ceramah dan perkongsiannya.